Кілька днів тому у мене перегорів чайник. А без нього я як без рук. Яку марку краще купувати і в якому магазині можна знайти імпортний товар?
Хочу купити новий електрочайник
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-13 19:50:34
Вітаю. Я нещодавно купував чайник, мені найбільше імпонує модель MiJia Electric Kettle. Як на мене, це відмінний чайник і дизайн просто бомбезний. Якщо ви хочете добрий чайник, купуйте такий
Поделиться32023-03-13 19:51:24
Я про цю модель ніколи не чула. А в якому магазині ви робили покупки? Якщо вам не складно, залиште мені посилання на магазин. Наперед вдячна за допомогу.
Поделиться42023-03-13 19:52:36
Я зазвичай роблю покупки у магазині АЛЛО. Як на мене, це найкращий і багатогранний магазин із різним вибором. Я брала собі електрочайник MiJia Electric Kettle (MJDSH01YM). Він чудово підійде для використання вдома чи в офісі. Стильне виконання, висока якість матеріалів, надійність та функціональність роблять чайник незамінним побутовим приладом для тих, хто любить та вміє насолоджуватися чаюванням. Об'єму в 1.5 літра буде достатньо, щоб заварити 7 чашок ароматного запашного напою.
Електрочайники https://allo.ua/ru/harkiv/elektrochajniki/ можна подивитися на цьому сайті. Гарних вам придбань.